Senserna Milkymeter

Reklame – sponsoreret samarbejde

Senserna Milkymeter

Jeg har været så heldig at få lov til at teste Milkymeters termometer til sutteflasker! Mascha har fordelen i stadig at kunne amme hendes pige, så jeg var derfor den rette til at indgå i dette samarbejde. Jeg var meget begejstret da jeg modtog Sensernas Milkymeter og tog det derfor i brug lige efter modtagelsen. Hold nu op det er simpelthen så smart, vand & mme i flasken nu hvor Saga er over 4 mdr. Termometeret i flasken, flasken  i microovnen som via mikobølger får termometeret til at registrere varme – Milkymeteret blinker når flasken har den rette temperatur , hurtigt , nemt og en flaske med rette temperatur klar på nul komma fem.

Hvis man er typen der efter ens barn er blevet to måneder ønsker at lave flasker til et døgn af gangen er dette også en mulighed, flaskerne blandes og kommes på køl, når barnet så er sultent tager man flasken ud, sætter termometeret i og microovnen tændes.

Saga er et barn der ønsker hendes flaske til den varme side, vi venter derfor med at tage flasken ud til den har blinket rød to gange 😊

Microweter technology

Fra Milkymeters hjemmeside om Microbølger : “MICROWETER TECHNOLOGY er en patenteret teknologi, der høster mikrobølgerne og gør det muligt at måle temperaturudviklingen i mikrobølgeovnen, mens den opvarmer. Temperaturinfo sendes ud til brugeren i real-tid, så man har fuld kontrol over opvarmningen og kan få den ønskede temperatur i det, man opvarmer.”

Milkymeteret kan købes her til 299kr: https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=29455&bannerid=61992&htmlurl=https://www.milkymeter.com/shop/

Forhandles også i din lokale Kærebørn og Ønskebørn 🙂

Med på farten

Tag hurtigt og nemt Milkymeter med på farten, termometeret fylder ingenting og kan bruges i alle typer  microovne. Selv ældre generationer kan nemt mikse en flaske i rette temperatur til deres barnebarn eller oldebarn.

Tak fordi du læste med // Alexandra

https://instagram.com/sensernamilkymeter?igshid=p1de8fxmmbm2

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen