Babyvenlige ærtepandekager

Sponsoreret Samarbejde / Annonce

Vi har i samarbejde med http://Www.bornogfritid.dk og http://Www.electrolux.dk fået lov til at teste denne fine EXPLORE 7 blender fra electrolux. Den har ud over sit flotte design, en tilhørende multihakker, filter og drikkeflaske med, så den er funktionel på flere måder og i forskellige sammenhænge alt efter hvilke opskrifter og behov i har som familie.

Funktioner:

  • Puls funktion: Tilbyder en række pulsindstillinger med forskellige hastigheder, så du kun får de rigtige teksturer til hver opskrift.
  • Autoprogrammer: Drink, Isknusning, Smoothie, Suppe: Autoprogrammerne giver dig den helt ideele hastighed til de forskellige opskrifter. Antallet af autoprogrammer varierer fra model til model.
  • Sikkerhedslås under brug: For din sikkerheds skyld låses maskinen under brug.
  • Ledningsopbevaring: Praktisk og nem opbevaring af ledningen.
  • Løsdele tåler maskinopvask: Nem rengøring af løsdele.
  • Multihakker: Multihakkeren er et alsidigt tilbehør og klarer mange forskellige ingredienser som nødder, bær og grøntsager med flere.
  • Juicefilter medfølger: Juicefilter så du kan lave den perfekte juice
  • 500ml BPA fri Sportsflaske medfølger: Praktisk BPA fri Sportsflaske til at tage med på farten
  • Trinløs hastighedsregulering: Den trinløse hastighedsregulering gør det nemt, at sætte den rette indstilling.

Læs mere om EXPLORE 7 Blenderen her: https://www.electrolux.dk/kitchen/small-kitchen-appliances/table-blenders/table-blender/e7tb1-8ssm/

Opskrift

Babyvenlige Ærtepandekager.

Det var ingen sag for blenderen at blende Ærtepandekage massen sammen til en ensartet og fin cremet konsistens på ingen tid. Man kan hælde massen direkte fra blenderen ud på panden. Iøvrigt kan æblet erstattes af en moden banan, hvis ens børn er til det. Saga har træg fordøjelse og derfor bruger jeg ikke banan i mine opskrifter. Opskriften giver ca. 20 stk små ærtepandekager.

Test af blender

Vi har testet blenderen i forbindelse med flere eftermiddagsmåltider, her har vi lavet forskellige smoothies, det er den super god til. Det tager ingen tid for blenderen at lave en lækker konsistens. Så har jeg afprøvet den forleden dag da jeg skulle lave dadelkugler. Jeg brugte den medfølgende minihakker og håbede på den kunne klare jobbet. Jeg er ret fan af maskiner der har flere funktioner og derfor kunne det være win win at den lige kunne klare sådan en portion. Den hakkede dadlerne til dels og efter min vurdering ikke tilstrækkeligt. Den formåede ej heller at blande hele massen sammen. Det er en meget klæbrig masse med en ret fast konsistens. Jeg havde måske for høje forventninger fra start.

Der er ingen tvivl om at jeg er glad for blenderen alligevel. Jeg skal det næste stykke tid have afprøvet flere forskellige typer af opskrifter der kan blendes. Tænker den er ideel til supper, forskellige mos, flydende opskrifter, såsom kagedej, smoothies med isterninger og selvfølgelig også mine baby pandekager med æble og gulerod 🙂 Læs mere her –>https://etstrejfafuperfekt.momsterblog.dk/2020/04/28/baby-pandekager/

Imorgen tidlig vil jeg afprøve om den ikke også kan klare en portion alm pandekager 😀 Shawn brokkede sig til formiddag fordi jeg lavede ærtepandekager, dem var han ikke så fan af, så jeg må hellere mixe en portion til ham imorgen. Følg endelig med det næste stykke tid, for flere opskrifter og afprøvninger af vores nye blender.

Tak fordi du læste med 🙂

// Alexandra

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen