Familietid

Familietid

Den seneste tid er gået utroligt stærkt. Der har ikke været meget familietid med pause. Jeg har altid gang i en række projekter, som tager min opmærksomhed og det er der både fordele og ulemper i. Jeg har krudt i måsen og jeg er særligt udfordret når det kommer til, at sætte mig på mine hænder og bare finde fred. Det er en øvelses process jeg ofte minder mig selv om. Jeg er dog uden tvivl særligt god til at igangsætte projekter alligevel. Så kan man reflektere lidt over, om jeg evt. burde holde opmærksomheden på at sætte mig på mine hænder. I stedet for at igangsætte endnu et projekt. Men bedst som jeg når at tænke den tanke, er jeg igen igang med at afprøve noget nyt, eller igangsætte et nyt foretagende.

Det er ikke alle herhjemme der er lige begejstret for min altid igangværende. Særligt ikke når jeg for sent opdager at jeg nu er udbrændt. Dertil nåede jeg i sidste uge. Det er ikke rart for nogen at være i et rum hvor der er dårlig akustik. Sådan er det i vores hus når jeg når dertil, hvor jeg for sent opdagede at jeg har været i gang for længe. Jeg trak derfor stikket ud til familietid på vores planlagte tur til Bågø sidste weekend. Jeg lovede mig selv at bla. Instagram skulle være en af de ting, der fortjente en pause fra mig, og jeg fra den. Jeg sætter utrolig meget pris på min Instagram og menneskerne bagved der dagligt følger med. Tak for jer!

Tak <3

Flere søde piger har kontaktet mig for at hører, om jeg nu var okay fordi de havde bemærket at jeg ikke havde været så tilstedeværende på min Instagram som normalt. Jeg er fuldstændig blown away over at man kan mærke disse anderledes vibrationer udfra en storyline, fra vores hverdag. Og måske jeg ikke kender de fleste der følger med privat, så følger de med på godt og ondt. Det er den del af instagram, der er særligt tiltalende for mig. Jeg synes det fællesskab der er , giver mig noget jeg ikke altid har overskud til i det daglige på det sociale plan. Foruden instagram har jeg mine 2 eneste og tætte veninder, dem vil jeg ikke bytte for noget og de kender mig helt til mit inderste<3

Den pause fra instagram, var god ved mig. En god blanding af familietid, vand, frisk luft og højt til himmels, gav mig lys og varme igen . Motivationen for de ting jeg brænder allermest for, stod igen soleklart. Pause for mig betyder ro og overskud, og det fik jeg tilbage. Inden længe vender vi snuden mod Bågø igen, denne gang skal Shawn med. Og ikke nok med det har vi fået lov til, at låne mine svigerforældres campingvogn. Kristihimmelfarts ferie på Bagø, bliver fantastisk ! 🙂

Husker du at holde pause ? 🙂

Tak fordi du læste med. // Alexandra

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen