Gulerodsbrud med surdej

Sponsoreret samarbejde / Reklame

Bagte forleden dag de lækreste Gulerodsbrud med surdej. Jeg skulle fodre min surdej efter vores kristi himmelfarts ferie på Bågø. Den passede sig selv i køleskabet de 4 dage, vi var væk hjemmefra. Derfor havde jeg en portion surdej der skulle gøres bageklar og den skulle selvfølgelig ikke smides væk, men bruges. Jeg ville i et forsøg inkludere den i min opskrift med gulerodsbrud. Jeg må konstaterer at surdej kan noget helt specielt for mit bagværk. Brødet får en dybere smag og det holder sig friskt i længere tid end uden. Opskriften ses ovenfor 😉

Gulerods brudende blev bagt på mit bagestål med kombispader fra Bagestaalet.dk, som jeg har fornøjelsen af at have samarbejde med. Det er en anbefalelsesværdig gave til enhver der elsker at bage. Det giver brødet en lækker skorpe og brødet hæver flot op, da temperaturen i ovnen holdes ved højeste temperatur. Kombispaderne bruges til nemt og hurtigt at glide brødet ind på bagestålet og kan nemt igen trækkes ud på kombispade nr 2 🙂

Bagestål med kombispader kan købes her —-> https://bagestaalet.dk/pages/butik

GOD BAGE FORNØJELSE , Tak fordi du læste med // Alexandra

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen