Kristi himmelfarts ferie

Vi var i Kristi himmelfarts ferien, så heldige at have muligheden for, at låne mine svigerforældres campingvogn. Nikolajs søster tog den, Kusine Lærke og Saga med fra Vamdrup, til Bågø. Vi andre sejlede derover i mine svigerforældre + min svogers båd. Vi havde drengene med på båden, og de synes det var fedt. Vi nåede Bågø før de andre, så vi sejlede dem i møde ude på vandet, da de var på færgen.

På Bågø er livet en lidt anden størrelse. Man er væk fra hverdagens normale rytmer, der er ikke den samme tidsramme, eller der er ihvertfald ikke samme fokus på tid og sted som herhjemme. Derovre handler det om nærvær, om børnene, om god mad, og voksen samvær på alle mulige andre måder, end vi er sammen herhjemme. Det er kvalitetstid! Ungerne elsker mulighederne og de er selvstændige på et helt andet plan, end hvad jeg ihvertfald oplever at Shawn er på hjemmefronten. Det er fedt at se, hvordan de hygger sig med andet end Ipads. Endnu mere fedt er det bare at være, uden at skulle nå noget. Man tager en ting af gangen og ja ungerne jager lidt med en når de ved, at de kan komme op og få den is efter maden, som de ved de har muligheden for. Så er der gåtur , blomsterplukning og samtaler på kryds og tværs.

Vi havde nogle dejlige dage derovre. Jeg har nu prøvet at lave pandekager og smoothies til morgenbordet i en campingvogn. Det er ikke så ringe endda og campinglivet byder helt sikkert på flere fordele ved familielivet. Jeg har en drøm om, mens ungerne er små, at vi får vores egen. Det må tiden vise 😀 Vi tager afsted endnu engang, hele uge 27 og jeg tæller dage ned. Lidt billeder fra vores tur ovenfor.

Hvad skal i bruge jeres sommer på?:) Læs om vores sidste tur her: https://etstrejfafuperfekt.momsterblog.dk/2020/05/17/familietid/

Tak fordi du læste med // Alexandra

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen