Webrush

Sponsoreret samarbejde / https://webrush.dk/

webeush

Bæredygtighed og høj kvalitet.

Jeg har været så heldig at indgå et samarbejde med Webrush – Bæredygtighed på abonnement. Hvad betyder det for os? Vi får tilsendt tandbørste, både til Nikolaj og jeg, men også til ungerne. Vat pinde, tandbørstetabeletter og shampoobarer direkte til døren. Miljøvenlige produkter, tilpasset vores behov. Tandbørsterne kan vælges af forskellige typer, fx. blød, medium, hård, alt efter hvad man er til. Når man så har valgt de produkter man ønsker og tilføjet disse til kurv, så er det tid til at sammensætte ønsker og behov. Hvor ofte ønsker du at modtage dine bæredygtige produkter? Altså et skræddersyet abonnement til dig. Nu skal man ikke foretage sig andet end at vente på ens produkter kommer hjem, direkte til dig.

Webrush produkter er af høj kvalitet. Tandbørsterne er fremstillet i bambus træ, de ligger godt i hånden, de er neutrale i farverne og de smarte prikker bagpå gør at du kan kende forskel på din og resten af familiens tandbørster. Da jeg fortalte Shawn at Webrush produktudvalg ikke var skadelig for naturen, var han endnu mere fan. Vi havde en snak om bæredygtighed og om hvad det kan betyde for naturen, at man træffer mere miljøvenlige valg.

Ingen anden shampoo, giver samme følelse af friskt og rent hår. Med Webrush shampoobar – lavendel, kan jeg lige trække hårvasken en dag længere end normalt, mit hår elsker den naturlige shampoo uden skadelige kemikalier og silikone. Shampoobaren holder længe og jeg sparer derfor indkøb af shampoo og balsam finder jeg ved brug af denne, unødvendigt:) Vi kan helt klart anbefale Webrush produkter .

Tak fordi du læste med. // Alexandra

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen