Diy ternede bukser

Jeg har haft besøg idag, af min mands niece. Hun elsker at sy og synes det er fedt at komme forbi og lave noget selv – her hos os, med guidning fra mig undervejs selvfølgelig. Vi har i længe talt om at hun ønskede sig et par Diy ternede bukser , som flere YouTube kendisser / instagrammere har.

Jeg fandt inspiration fra en YouTube video , og tegnede selv mønster herudfra, easy peasy .

Så det skulle vi selvfølgelig give os i kast med!
amen halleluja hvor var det nemt . Hvorfor bruge flere 100kr på bukser der kan syes selv, for en slik. Jaja en syning er måske lidt skæv, og tålmodigheden rækkede måske ikke helt længe nok til at følge kanten undervejs- så vi måtte rette og lave noget om. Men hun formåede at sy alt selv, pånær opfoldene da hun gerne ville have disse ret præsice. Man er vel pre teen, og helt klar på hvad hun vil have ! Skønne tøs

Ideer har hun nok af og hun ønsker sig en symaskine så hun selv på sigt kan sy og designe de ting hun gerne vil. Hun faldt selvfølgelig også allerede på et nyt projekt inden vi nærmest var gået i gang med bukserne – men ihærdig er hun og vi nåede at blive færdig med bukserne. Det endte med at blive et par fine , mørkeblå ternede bukser med elastik i livet og vidde i benene. Og selvfølgelig et homemade mærke fra www.ikastetiket.dk | REKLAME

Vi har tidligere syet en sommerhat også, Læs mere her ➡️ Diy Sommerhat

Syer du også? Har du nogle gode diy’s du vil dele?
Skriv endelig en kommentar nedenfor 🙂

Tak fordi du læste med // Alexandra

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen