Beauty workshop IGaarhus2020

Sponsoreret Samarbejde – Inviteret af @igaarhus2020 & @nada92kh

I søndags hev jeg en dag ud af kalenderen, hvor jeg havde Alexandra tid. Det sker sjældent at jeg hiver en hel dag ud, til bare at være – men det trænger alle til, engang i mellem. Jeg startede dagen til Bootcamp, fra 10-11 og straks efter, hjem i bad – sådan jeg kunne kører til Aarhus.

Eventet blev afholdt på restaurant Sultans Palads. I varme, rolige og smukke omgivelser. Der er virkelig styr på enhver detalje i deres restaurant. Der var dækket et langt super lækkert bord, så alle deltagerne kunne sidde sammen. Bordet var pyntet med decoration fra @idealevent_dk. Jeg fik desværre ikke fornøjelsen af, at være med fra start. Jeg kom en halv time senere end de andre, fordi jeg lige skulle være færdig til bootcamp træning. Men sådan er det når man gerne vil være to steder på samme tid, det fungere for de færreste 🙂

Det endte med at blive en hyggelig eftermiddag, med både “gamle” ansigter og nye. Jeg fik iøvrigt en ret lækker goodiebag med hjem med flere forskellige skønne produkter og gavekort. Tak for en dejlig dag – og for insatsen Nada, du gjorde det godt<3

Sponsorere:
@sultanpalads
@hadeels_cakes
@idealevent_dk
@bodycool.dk
@beautybearvitamins
@lantz_copenhagen
@miskofficial
@commedeux
@younglook.dk
@ampullab_eksklusivhudpleje
@hellojollyfox
@umminaabed
@skbootcamps

Tak fordi du læste med // Alexandra

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen